VAHVAA OSAAMISTA

Laatuantenni on toiminut antennialalla seuraten kodintekniikan kehitystä yli neljän vuosikymmenen ajan. Vuosien varrella karttunut ammattitaito ja kokemus sekä toimittajien laadukkaat tuotteet takaavat edustamiemme kodintekniikkatuotteiden soveltuvuuden Suomen vastaanotto-olosuhteisiin.

Katso tästä
kaapelikortin linkitys HD-digiboksiin ja

CI+ -kortinlukijan päivitysohje.

  Lisätarvikkeet  

HANDAN DVB-TC 9901 HD teräväpiirto

Teräväpiirtona lähetettävien maa- ja kaapeliverkon (DVB-T/T2, C) tv-ohjelmien vastaanottoon tarkoitettu DVB-TC 9901 HD suoriutuu kahden kanavan tallentamisesta ja ajansiirrosta samanaikaisesti. DVB-TC 9901 HD on varustettu 1.000 GB (1 TB) kovalevyllä sekä loistavalla kuvan- ja äänenlaadulla. Handanin uusi käyttöliittymä on grafiikaltaan uudistunut, selkeä ja helppokäyttöinen.LA Digital iPTV200 mediatoistin

LA Digital iPTV200 on televisioon liitettävä pienikokoinen TV-tikku. iPTV200 muuttaa HDMI-liittimellä varustetun television nykyaikaiseksi älytelevisioksi (SMART TV). Liitä iPTV200 langattomaan verkkoosi ja voit surffata netissä, katsoa netti-TV:tä, videoita ja kuvia, soittaa musiikkia, pelata pelejä ja ylläpitää sosiaalista mediaasi. Kaikki suoraan omalta televisioruudultasi loistavalla kuvanlaadulla aina Full HD 1080P teräväpiirtoon saakka!

 


LA Digital TC 6002 HD iP

LA Digital TC 6002 HD iP on monipuolinen digiboksi pakattuna tehokkaasti pieniin mittoihin. HD-teräväpiirtoboksi soveltuu sekä maaverkon että kaapeliverkon vastaanottoon. Internet-selaimen avulla voitte surffata netissä, nauttia nettiradion runsaasta ohjelmatarjonnasta tai ladata esim. YouTubesta videoita. LA Digital TC 6002 HD iP on yhteensopiva eri langattomien hiirten ja näppäimistöjen kanssa.