VAHVAA OSAAMISTA

Laatuantenni on toiminut antennialalla seuraten kodintekniikan kehitystä yli neljän vuosikymmenen ajan. Vuosien varrella karttunut ammattitaito ja kokemus sekä toimittajien laadukkaat tuotteet takaavat edustamiemme kodintekniikkatuotteiden soveltuvuuden Suomen vastaanotto-olosuhteisiin.

Katso tästä
kaapelikortin linkitys HD-digiboksiin ja

CI+ -kortinlukijan päivitysohje.

  Lisätarvikkeet  

HANDAN DVB-TC 9901 HD teräväpiirto

Teräväpiirtona lähetettävien maa- ja kaapeliverkon (DVB-T/T2, C) tv-ohjelmien vastaanottoon tarkoitettu DVB-TC 9901 HD suoriutuu kahden kanavan tallentamisesta ja ajansiirrosta samanaikaisesti. DVB-TC 9901 HD on varustettu 1.000 GB (1 TB) kovalevyllä sekä loistavalla kuvan- ja äänenlaadulla. Handanin uusi käyttöliittymä on grafiikaltaan uudistunut, selkeä ja helppokäyttöinen.LA Digital iPTV100 mediatoistin

LA Digital iPTV100 on televisioon liitettävä pienikokoinen TV-tikku, joka muuttaa HDMI-liittimellä varustetun television nykyaikaiseksi älytelevisioksi. TV-tikussa on Android 4.0 -käyttöjärjestelmä, se tukee HD 1080P -resoluutiota ja 3D:tä.
Kytke TV-tikku television HDMI-liittimeen ja nauti internetistä, peleistä ja palveluista televisiosi ruudulla!

 


LA Digital TC 6002 HD iP

LA Digital TC 6002 HD iP on monipuolinen digiboksi pakattuna tehokkaasti pieniin mittoihin. HD-teräväpiirtoboksi soveltuu sekä maaverkon että kaapeliverkon vastaanottoon. Internet-selaimen avulla voitte surffata netissä, nauttia nettiradion runsaasta ohjelmatarjonnasta tai ladata esim. YouTubesta videoita. LA Digital TC 6002 HD iP on yhteensopiva eri langattomien hiirten ja näppäimistöjen kanssa.